Veelgestelde vragen

 • Aan welke kant van de afstudeerhoed draag ik de kwast?
  Aan het begin van de afstudeerceremonie draagt u de kwast aan de rechterkant van de afstudeerhoed. Als u het diploma in ontvangst heeft mogen nemen, mag u de kwast naar de linkerkant verplaatsen.

 • Kan ik de afstudeer producten in verschillende kleuren bestellen?
  De hoed en toga zijn bij Afstudeercaps.nl altijd zwart. U kunt wel een kleur kwast kiezen die het beste bij uw instelling past of die gewoon uw voorkeur heeft. Staat uw kleur er niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan gaan we samen naar de mogelijkheden kijken.

 • Is het mogelijk jullie afstudeer producten te bedrukken, bijvoorbeeld door een tekst of logo erop te printen of te borduren?
  Ja, het is mogelijk om de afstudeerhoedje te bedrukken. Dit maakt de afstudeerhoed nog persoonlijker.

 • Hoe plaats ik een order?
  Alles wat wij leveren is op u afgestemd. Het is onze wens u te helpen bij de keuze van de juiste afstudeer producten om ervoor te zorgen dat uw diploma-uitreiking onvergetelijk wordt. De beste manier om een order te plaatsen is door contact met ons op te nemen. U krijgt een eigen accountmanager toegewezen die u helpt met al uw vragen over maten, kleuren, levering en kosten.

 • Hoe achterhaal ik de status van mijn bestelling?
  Voor het achterhalen van de status van uw bestelling kunt u contact opnemen met uw accountmanager, u vindt onze contact gegevens in de klantenservice van Afstudeercaps.nl.

 • Wat is de productietijd?
  Onze afstudeer producten worden aangepast aan uw wensen. De productietijd hangt daarom af van de bestelde producten en opties. De producten zijn doorgaans altijd op voorraad. We raden u wel met klem aan om uw bestelling ruim op tijd te plaatsen.

 • Wat is de levertijd?
  De normale levertijden in Nederland bedragen 3 – 5 werkdagen voor standaard levering, maximaal 15 werkdagen indien de afstudeerhoedjes bedrukt dienen te worden.

 

N

Scherpste prijs/kwaliteit van NL

N

Direct contact via: 010-2600321

N

Persoonlijk contact

Alles wat wij leveren is op u afgestemd

Onbedrukt geleverd binnen 3 werkdagen