Over afstudeercaps.nl  

Maakt de diploma-uitreiking onvergetelijk!

Sinds 2009 helpen wij bij Afstudeercaps.nl onderwijsinstellingen en andere organisaties graag een handje mee om het moment van afstuderen nog feestelijker en onvergetelijker te maken. En op welke manier lukt dit beter dan met een echte afstudeerhoed!

De afstudeerhoeden
Onze afstudeerhoeden zijn gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige stof en afgewerkt met oog voor detail. Afstudeerhoeden van Afstudeercaps.nl dienen niet alleen als het perfecte afscheidscadeau, met uw logo voorop het hoedje zijn ze ook meteen een mooie manier om uw school positief in de spotlights te zetten.

De kwasten
De kwasten zijn gemaakt van polyester. Dit zorgt ervoor dat de kwasten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Bij afstudeercaps.nl heeft u de keuze uit 6 verschillende kleuren kwastjes. Zo kunt u de kleur van de kwast matchen met de kleur van het logo of de identiteit van uw organisatie om het geheel een persoonlijker tintje te geven.

Het plaatje compleet maken?
Naast hoedjes kunt u ook toga’s en sjerpen bestellen. Deze maken samen met de afstudeerhoeden en kwastjes de outfit van de geslaagden compleet. Bij Afstudeercaps.nl werken en denken wij welke dag met plezier mee aan uw ceremonie. Bij afstudeercaps.nl kunt u rekenen op goede kwaliteit, tijdige levering en persoonlijk contact. Wij vinden betrokkenheid belangrijk en nemen u daarom mee in het hele proces. Heeft u nog vragen of hulp nodig, wij staan altijd voor u klaar en maken er samen met u een geslaagde ceremonie of geslaagd event van!

N

Scherpste prijs/kwaliteit van NL

N

Direct contact via: 010-2600321

N

Persoonlijk contact

Wij staan altijd voor u klaar en maken er samen met u een geslaagde ceremonie of geslaagd event van!

Onbedrukt geleverd binnen 3 werkdagen